Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Solutie IT Digipen base edition
Brand
Base edition
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ce este digipen?

Însoţită de un stilou high-tech, „hârtia codată” este ultima descoperire a informaticii, tastaturile, touch-screen-urile şi tabletele grafice fiind de domeniul trecutului. Cu ajutorul stiloului şi a hârtiei high-tech (digipen) pot fi colectate peste tot date în format digital independent de calculator sau conexiune la Internet.

Cum funcționează digipen?

Utilizatorul completează cu stiloul digital formularul de hârtie, care se deosebeşte de cel normal doar prin suprafaţa concesionată. Stiloul digital transmite datele salvate prin intermediul Bluetooth unui telefon mobil care ulterior, via GPRS, le transmite server-ului digipen. După recepționare, datele pot fi prelucrate de către alte persoane sau sisteme informatice.

Pachetul digipen base edition este "biletul" dumneavoastră de intrare în lumea digipen, acesta reprezentând cel mai mare beneficiu, atunci când în mod repetat se recurge la aceleaşi formulare standard scrise de mână, acestea necesitând a fi arhivate în original. În timp ce dumneavoastră completaţi formularul, datele sunt digitalizate acestea fiind disponibile pentru o prelucrare electronică ulterioară imediat după finalizarea completării.

Astfel, datorită tehnologiilor moderne de transmitere, informaţiile pot fi prelucrate în orice loc.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura