Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Solutii software individuale (SOA)
Brand
SOA solutions
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
U instrumentele noastre AENEIS şi Xpert.ivy dezvoltăm la comandă pentru compania dumneavoastră soluții software individuale (SOA), adaptate proceselor dumneavoastră de afaceri.

Soluțiile software individuale adaptate cu adevărat proceselor dumneavoastră de afaceri, oferă o gamă largă de beneficii pentru compania și afacerea dumneavoastră:

- procesele vor rula mai repede
- procesele vor fi de mai bună calitate
- personalul caștigă timp pentru sarcinile esenţiale
- reducerea muncii de rutină
- evitarea colectării multiple de date
- evitarea utilizării de sisteme si aplicații diferite

Angajaţii accesează toate aplicațiile ulterioare cu ajutorul unei singure soluţii software individuale.

În primul pas, vom descrie şi optimiza procesele de afaceri și mediul IT în departamentele existente. Acest lucru este necesar deoarece în caz contrar software-ul nou ar fi precum „vinul vechi în sticle noi“.

Apoi vom definii în detaliu etapele de lucru pentru procesele optimizate, luând în considerare sistemele respectiv aplicațiile existente precum şi funcţiile acestora.
Funcţionalităţile lipsă sunt descrise în modelul de date necesar acestora urmând a fi ulterior generate.

Informațiile necesare pentru dezvoltarea noii soluții software vor fi descrise împreună cu personalul și cu ajutorul instrumentului de analiză AENEIS, atât ca text cât şi ca reprezentare grafică.

în pasul doi începe punerea în aplicare tehnică a proceselor de afaceri.
Datorită tehnologiei moderne de software, investițiile operate în acest scop, sunt acum mult mai reduse decât în trecut.

Service-oriented Architectures (SOA) și Enterprise Application Integration (EAI) sprijină integrarea sistemelor existente şi oferă funcţionalitate acestora tocmai în punctele de lucru, în care acestea sunt necesare.

Orice software trebuie schimbat și adaptat, în scopul de a asigura cel mai bun mediu de lucru IT posibil. Cu Xpert.ivy aceste schimbări pot fi puse în aplicare de către propriul dumneavoastră departament IT, datorită serviciului foarte ușor de învaţat.

Acest lucru vă face independent de firmele de consultanță şi furnizorii de software.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura